Maaseudun Huutokaupat Tarjoavat Aarteita

post thumb
Keräilyharrastus
kirjoittanut Hemron/ 03 Aug 2022

Maaseudun Huutokaupat Tarjoavat Aarteita

Maaseudun huutokaupat voivat olla yllätyksellisiä. Tarjolla on usein paljon vanhaa ja mielenkiintoista tavaraa sekä antiikkia, joilla voi olla paljonkin arvoa, jos ymmärtää tavaran päälle. Hyvin säilyneet ja edelleen mahdollisesti jopa toimivat vanhat työkoneet, työkalut ja muut tarvikkeet tekevät hyvin kauppansa ja voivat samalla kertoa mielenkiintoista tarinaa historiasta. Maaseudun huutokaupoissa kannattaa ehdottomasti käydä vierailemassa vaikka ei mitään tarvitsisikaan.

Maaseudun huutokaupat ovat tunnelmallisia

Maaseudun huutokaupat tarjoavat erityistä tunnelmaa ihanan rauhallisessa ympäristössä ja siksi ne ovatkin käymisen arvoisia tapahtumia. Voit odottamatta löytää itsellesi aarteita, vaikka mitään ei olisi tarvinnutkaan. Maaseudun maisemat ja rauha tarjoavat hienoja hetkiä ja hyvällä tuurilla huutokaupan ohella voi päästä rapsuttelemaan kissoja, koiria, lehmiä tai lampaita. Tai katsella kanoja tai ankkoja käyskentelemässä pihalla.

Tursa on pieni maalaiskylä Urjalassa, Pirkanmaalla. Urjalasta löytyy asukkaita vain noin 4600, joista osa asuu Tursassa. Tursan kylä on pieni ja yhteisöllinen ja siellä toimii jopa oma kyläyhdistys, joka järjestää erilaisia tapahtumia. Yksi suosituimpia tapahtumia onkin huutokaupat, joita Tursassa on järjestetty useasti. Paikallisia kiinnostaa erityisen paljon vanhat tavarat ja huutokauppojen mielenkiinto onkin säilytetty, sillä tarjolla on aina paljon erilaista tavaraa.

Erilaista huutokauppaa

Maaseudulla voidaan järjestää myös hevosten ja hevostarvikkeiden huutokauppaa. Useimmiten hevoshuutokauppa tarkoittaa lupaavien ja hyväsukuisten varsojen kauppaamista, varsoista odotetaan tulevan hyviä kisahevosia. Ja koska palvelujen sähköistyminen on nykypäivää, voidaan huutokauppoja järjestää myös netin kautta livenä. Tällöin huutokauppaajat tulevat ensin paikan päälle tutustumaan myytäviin kohteisiin ja sitten myyvät ne livelähetyksissä.