Uusimmat Artikkelit

Keräilyharrastus
Maaseudun Huutokaupat Tarjoavat Aarteita
by Hemron/ on 03 Aug 2022

Maaseudun Huutokaupat Tarjoavat Aarteita

Maaseudun huutokaupat voivat olla yllätyksellisiä. Tarjolla on usein paljon vanhaa ja mielenkiintoista tavaraa sekä antiikkia, joilla voi olla paljonkin arvoa, jos ymmärtää tavaran päälle. Hyvin säilyneet ja edelleen mahdollisesti jopa toimivat vanhat työkoneet, työkalut ja muut tarvikkeet tekevät hyvin kauppansa ja voivat samalla kertoa mielenkiintoista tarinaa historiasta. Maaseudun huutokaupoissa kannattaa ehdottomasti käydä vierailemassa vaikka ei mitään tarvitsisikaan. Maaseudun huutokaupat ovat tunnelmallisia Maaseudun huutokaupat tarjoavat erityistä tunnelmaa ihanan rauhallisessa ympäristössä ja siksi ne ovatkin käymisen arvoisia tapahtumia.

Keräilyharrastus
Arvokkaat Astiat Nostavat Arvoaan
by Hemron/ on 20 May 2022

Arvokkaat Astiat Nostavat Arvoaan

Keräilyharrastajien keskuudessa toistuu usein mielenkiinnonkohteena Arabian eri sarjojen astiat. Arvokkaat astiat voivat kuitenkin olla myös muuta kuin Arabian tuotantoa ja toisinaan omista kaapeista voi yllättäenkin löytyä arvokkaita keräilytuotteita. Astioiden, kuten muidenkin keräilytuotteiden, arvon määrää kysynnän ja tarjonnan laki. Se, mitä halutaan ostaa, on arvokkaampaa, kuin se, mistä ei olla kiinnostuneita. Millaisista astioista sitten ollaan kiinnostuneita, voisiko sinun kaapista löytää keräilyarvoa kantavia astioita? Arvokkaat astiat halutaan ostaa Tyhjennätkö kaappejasi tai oletko ehkä törmännyt vanhan omakotitalon varastossa tai kirpputoriostoksissa kasaan arvokkaalta näyttäviä hyväkuntoisia astioita?

Keräilyharrastus
Arvokkaat Arabia Astiat Kiinnostavat Keräilijöitä
by Hemron/ on 17 Jan 2022

Arvokkaat Arabia Astiat Kiinnostavat Keräilijöitä

Arvokkaat Arabia astiat saattavat olla jopa satasten arvoisia. Niistä voi tehdä löytöjä kirpputoreilla tai esimerkiksi vanhojen tavaroiden liikkeissä, jotka ostavat kuolinpesien ja mökkien irtaimistoja. Keräilijät tuntevat harvinaiset Arabian astiat ja ovat hintatietoisia. Myös moni kirpputorimyyjä tuntee vanhojen astioiden arvon, niinpä löytöjen tekeminen on takavuosia harvinaisempaa. Jos asiaan perehtymättömälle tulee ajankohtaiseksi vaikka kuolinpesän irtaimiston myynti, kannattaa kääntyä osto- ja myyntiliikkeiden puoleen. Käyvätkö arvokkaat Arabia astiat kaupaksi? Keräilijät ovat valmiita maksamaan arvokkaista astioista markkinahinnan, sillä he ovat hyvin tietoisia astioiden kysynnästä ja arvosta.

by Hemron/ on 02 Nov 2021

Urjala On Täynnä Historian Havinaa

Urjala on kunta Suomessa. Se sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa ja sen naapurikuntia ovat muun muassa Akaa, Humppila, Hämeenlinna ja Sastamala. Asukkaita Urjalassa vuoden 2021 mittauksen mukaan on 4649. Urjalan alueella on asunut ihmisiä todistetusti kauan. Läheltä rautatieasemaan on löydetty kivikautinen asuinpaikka. Sieltä on löytynyt leiripaikan jäänteet, joka ovat täynnä savi- ja luuastioiden palasia. Kampakeramiikan aikainen leiri on ollut käytössä arviolta 2000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Miksi valita matkakohteeksi Urjala? Moni tuntee myös Nuutajärven lasitehtaan ja sen valmistamat lasiesineet.

Keräilyharrastus
Vanhaa Arabiaa Ja Muita Aarteita
by Hemron/ on 20 Aug 2021

Vanhaa Arabiaa Ja Muita Aarteita

Mistä keräilyharrastus kannattaa aloittaa? Kuinka voi löytää vanhaa Arabiaa, jota niin moni muukin keräilee? Harrastus lähtee alkuun usein yhdestä omasta astiasta, kenties lahjaksi saadusta. Kun jokin astiasarja miellyttää omaa silmää, sitä haluaa hankkia lisää. Vanhojen tavaroiden ostospaikat Astioita ja muita vanhoja tavaroita voi löytää erilaisilta kirpputoreilta. Takavuosina arvokkaan astian saattoi löytää kirpputorilta, mutta nykyään myyjät tuntevat ainakin vanhan Arabian arvon. Myös muun muassa huutokaupat Tursa ovat mainioita aarteiden etsinnän paikkoja. Vanhoja astioita myydään myös antiikkiliikkeissä.